Binges vasárnap délután az Árkádban

2022.11.20. 10:04

Mesehősükkel találkozhatnak a gyerekek

A gyerekek egyik kedvenc mesehőse mostanában Bing, a nyuszi, aki először látogat Magyarországra, hogy meglepje a rajongóit. A pécsi Árkádban is megfordul november 20-án délután 3 óra és 6 óra között a Játékszigetben.

Cz. E.

Hogy ki is az a Bing? Egy három év körüli nyuszi, aki játszótársaival és Floppal, a gondozójával mindig nagyszerű és tanulságos kalandokba keverednek a háromévesek hétköznapi világában.

Az Árkádban zajló rendezvény tökéletes meglepetés lehet a gyerekeknek a karácsonyi várakozás ideje alatt, ahol mesehősüket láthatják életnagyságban és még fotót is készíthetnek vele. Akár saját telefonnal vagy fényképezőgéppel is érkezhetnek a látogatók, de kérésre azonnal nyomtatott polaroid képeket is készítenek a szervezők.  

A sorban állás kissé hosszadalmasnak ígérkezik, de nem kell emiatt sem aggódni, mert még az is varázslatos lesz, szó szerint, hiszen Richard Davidson bűvészmutatványokkal szórakoztatja a fotózásra várakozókat. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!