Mindszentgodisa: végállomás

2022.11.20. 15:05

Nem tájékoztatták az utasokat, hogy baleset miatt nem megy Pécsig a vonat

W. K.

Fotó: AS

- A múlt csütörtöki sásdi tragikus baleset mindenkit megrázott. Budapestről hazafelé, Pécsre tartó utasként ehhez kapcsolódóan sajnos igen kellemetlen élményben volt részem, és nem csak nekem, hanem mindenkinek, aki a balesetet követően szeretett volna vonattal Pécsre hazajutni. Dombóváron egyszer csak megállt a szerelvény, de senki nem mondta, hogy mi az oka a várakozásnak. Majd végül Mindszentgodisán kötöttünk ki, de a tájékoztatás a vasúttársaság részéről a nullával volt egyenlő - írta olvasónk a szomorú baleset miatti zavarról.

- Mindenki a telefonján, a netről próbált tájékozódni, hogy mi történhetett. A szerencsésebbeknek - köztük nekem is - Pécsről autóval érkező családtagok segítettek a hazajutásban. Aki a vonaton maradt, nem tudom, hány órás késéssel ért haza.  Ilyen esetben nem kellene más, mint korrekt tájékoztatás! Ez sajnos elmaradt - hiányolta olvasónk az alapvető tájékoztatást. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!