Szabad a választás!

2022.11.03. 15:26

Nyílt napokkal vár az egyetem

Elkezdődnek a nyílt napok az egyetemeken.

CZ. E.

Fotó: Löffler Péter

Amikor nem tudjuk, hogy középiskola után merre tovább, akkor az egyetemek a segítségünkre sietnek. A felvételi időszakban több nyílt napon is lehetőség van betekinteni az egyetemi kulisszákba. A Pécsi Tudományegyetemen novemberben kezdődnek ezek a tájékoztató jellegű napok.

Hazánk egyik legnevesebb, regionális szereppel bíró egyetemének tíz karján sokszínű, magas színvonalú képzés folyik. Mindezt a sokrétű oktatást ismerhetjük meg a nyílt napokon szakmai börzéken, előadásokon. De az eseményre látogatók megismerkedhetnek az egyetemi élet mindennapjaival, a szabadidős tevékenységekkel, hallgatókkal beszélgethetnek, betekintést nyerhetnek számos tantárgyba gyakorlati, szórakoztató feladatokon át.

November 8-án a Művészeti Kar Zeneművészeti Intézete nyitja meg az egészen február 9-ig tartó nyílt napos időszakot. Ebben az intervallumban a Pécsi Tudományegyetem összes karja bemutatkozik. A pontos időpontokért érdemes ellátogatni az egyetem honlapjára.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!