Az iskolába várják a szülőket

2022.11.08. 16:58

Stubendek Katalin és Götz Attila nyitja meg a jótékonysági rendezvényt

M. R.

A kép illusztráció

Fotó: Tsuguliev

Az őszi hónapokban a járvány elleni intézkedések enyhülésével egyre több településen tartanak közösségi összejöveteleket, bálokat, zenés-táncos műsoros esteket. A mozsgói Lengyeltóti János Általános Iskola jótékonysági bált szervez. A rendezvényre minden szülőt, barátot és ismerőst várnak. A program helyszíne a mozsgói művelődési ház lesz, ahol november 19-én, szombat este héttől várják a vendégeket. A részvételi díj vacsorát és welcome drinket is tartalmaz, a bált pedig nem akármilyen műsor nyitja meg. Stubendek Katalin és Götz Attila, a Pécsi Nemzeti Színház népszerű művészei dalolnak majd a művelődési ház színpadán.

A rendezvényre belépő- és támogatói jegyeket is válthatnak az iskolában és a könyvtárban az érdeklődők november 10-ig. A jótékonysági bálon talpalávaló muzsikát biztosítanak a szervezők, a résztvevők élő zenei kísérettel táncolhatnak a Classic Music Band dallamaira.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!