Tárgyalások, befektetések

2022.11.10. 19:33

Ugyan nem barátként, de közösen dolgoznak a városért

Hoppál Péter Péterffy Attilával és Ruzsa Csabával közösen tárgyalt a Magyar Befektetési Ügynökséggel arról, hogy miként hozhatnának minél több céget Pécsre, Baranyába. A fejleményekről Hoppál Péter számolt be közösségi oldalán.

bama.hu

Forrás: Hoppál Péter Hivatalos Facebook Oldala

- Nem barátként, de egy városért dolgozunk - írta Hoppál Péter, Pécs fideszes országgyűlési képviselője közösségi oldalán annak kapcsán, hogy ma Budapesten Péterffy Attila pécsi baloldali polgármesterrel, és Ruzsa Csaba alpolgármesterrel az oldalán a Magyar Befektetési Ügynökségnél Joó István elnök-vezérigazgatóval tárgyalt. A tárgyalás célja az volt, hogy a kormány által eddig támogatott és ezután támogatandó külföldi befektetőket Pécsre, Baranyába csábítsák.

- Eddigi sikeres HIPA együttműködéseink eredményeként koreai, német, amerikai, dán, japán gyárak épültek Pécsett néhány év alatt. A kormány támogatja Pécset! Folytatjuk! – írta a kultúráért felelős államtitkár.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!