Gratulálunk!

2022.12.02. 15:03

Díjat kapott a pécsi zászlóalj a véradók napja alkalmából

Véradóbarát Munkahely díjat kapott az MH 6. Sipos Gyula Területvédelmi Ezred 52. Oszlányi Kornél Területvédelmi Zászlóalja november 27-én, a véradók napján a Magyar Vöröskereszt és az Országos Vérellátó Szolgálat központi ünnepségén.

Zs. J.

Fotó: © Unger Tamás

A Magyar Vöröskereszt és az Országos Vérellátó Szolgálat minden évben november 27-én tartja a véradók központi ünnepségét. Az évente megrendezett eseményen sokszoros véradók, több éve a véradásszervezésben tevékenykedők, véradóbarát munkahelyek és a véradómozgalom támogatói kapnak elismerést.

Idén az MH 6. Sipos Gyula Területvédelmi Ezred 52. Oszlányi Kornél Területvédelmi Zászlóalja részesült a Véradóbarát Munkahely elismerésben. A pécsi székhelyű zászlóalj évi 5-7 alkalommal szervez véradó napot. Az elismerést Hegedüs Norbert alezredes zászlóaljparancsnok vette át Fodor Antalnétől, a Magyar Vöröskereszt elnökétől és Kardos Istvántól, a szervezet főigazgatójától.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!