Házhoz mennek

2022.12.05. 19:16

Mikulásdömping várható a fürdővárosban

Zs. K.

Sokéves hagyomány a fürdővárosban, hogy házhoz megy a Mikulás a 14 év alatti gyermekekhez. Az önkormányzati és intézményi dolgozók, a polgármester, a képviselő-testület férfi tagjai és a fürdőigazgatók ezúttal is piros palástot öltöttek, és krampuszaikkal, segítőikkel hétfőn, a késő délutáni órákban személyesen vitték házhoz az általános iskolás korú gyermekeknek a város ajándékát, a mikuláscsomagot. Az idén minden eddiginél több harkányi Mikulás indult útnak a gyerekekhez.

A Mikulások a járványhelyzet miatt az elmúlt években nem mentek be a házakba, idén viszont behívhatták a gyerekek a hozzájuk érkező Télapót, ő szívesen hallgatta az énekeket, verseket. Meg lehetett ölelni őket, és fotózkodni is lehetett vele. A Mikulás azokat a gyerekeket látogatta meg, akik állandó harkányi lakcímmel rendelkeznek. Az sem maradt le az ajándékról, aki épp nem volt otthon, vagy nem szeretett volna találkozni a nagyszakállúval, a kapura, vagy az ablakba kihelyezett zsákba a város Télapói beletették a csomagot.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!