Le a kalappal!

2022.12.17. 20:25

Rászoruló családoknak adományozta az ügyfelei által hátrahagyott tárgyakat az ingatlanközvetítő iroda

A Duna House pécsi irodájának munkatársai átadták a rászoruló családoknak azokat az adományokat, amelyeket az ügyfeleik hagytak hátra, és azokat az ajándékcsomagokat is, amelyeket ők maguk készítettek a számukra.

Zs. K.

Az ingatlanközvetítő iroda 2018 óta gyűjti azokat a bútorokat, ruhákat, háztartási gépeket, játékokat, amelyeket a házak, lakások eladói nem szeretnének átköltöztetni az új helyre. A hátrahagyott holmikat – köztük sok bútort, háztartási gépet, játékot és ruhákat – a Duna House iroda a Gyermekmosoly csoport munkatársa, Csabai Zsuzsa közreműködésével juttatja el az ormánsági rászoruló családoknak. Ünnepek előtt egy összejövetelt is szerveznek, ahol a gyerekeket személyesen ajándékozzák meg. Most, karácsony előtt Drávafokon, a művelődési házban várták a családokat egy kis vendégségre, és az összekészített csomagok átadására.

Török Tamara, a Duna House pécsi irodavezetője elmondta, 64 gyerek lett volna, sokan azonban megbetegedtek, de így is majdnem 40 különböző korosztályú gyerek tudott ott lenni a találkozón. Az adományozók által összekészített ajándékcsomagokat, valamint az iroda munkatársainak meglepetését maga a Mikulás – egy volt kollégájuk – adta át egyesével a kicsiknek. Emellett a szülők rengeteg ruhából válogathattak a téli szezonra. A gyerekek és a szülök is nagy örömmel fogadták az adományokat. 

– Természetesen jövőre is folytatjuk ezt a kezdeményezésünket, hiszen csodás élmény volt látni, ahogy ennyi gyereknek, illetve családnak csaltunk mosolyt az arcára ezekkel a szuper játékokkal, ruhákkal, és a Duna House-os meglepi csomagjainkkal. Köszönjük mindenkinek, aki segített az ajándékokkal, valamint Csabai Zsuzsának, aki már kilenc éve töretlenül segít a családoknak – mondta Török Tamara. A következő hasonló ajándékozós összejövetelt húsvét előtt tervezik megtartani, de addig is arra biztatják ügyfeleiket, partnereiket és más adományozókat, hogy ha bármikor olyan bútorra, ruhákra, játékokra bukkannak, amire már nincs szükségük, bátran keressék a Duna House pécsi irodáját (Facebook: Duna House Pécs-Belváros, Kertváros).
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!