Ajándékoztak is

2022.12.13. 20:25

Ünneplőbe öltözött Királyegyháza

Ajándékokkal lepte meg a helyi önkormányzat képviselőtestülete a Királyegyházán életvitelszerűen élőket karácsony alkalmából.

M. R.

A kép illusztráció

Fotó: Csapó Balázs

Csomagokat készítettek a helyiek számára, amelyeket két időpontban vehettek át. Az ajándékozás helyéül a Civil Közösségi Színtér szolgált, ahol december 9-én és 10-én vehették át a lakosok a nekik szánt csomagokat. A tizennégy év alatti gyermekek korábban a településre ellátogató Mikulástól részesültek meglepetésekben.

Emellett a faluban közös adventi kalendárium is működik a lakosság körében. A négyhetes karácsonyváró időszak folyamán egy-egy ablak öltözik ünnepi díszbe, megjelenítve az advent adott napjának számát. Az eddigi hetek során már több kreatív megoldás is született. A dekorációhoz a királyegyházaiak felhasználtak üvegfestéket, matricákat, karácsonyi ünnepi égősort. Születtek Mikulás, angyalka, hóemberek és karácsonyfa motívumok által ihletett alkotások is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!