Átadták az új üzemcsarnokot

2023.02.13. 16:32

Bővült az ipari park szolgáltatási tevékenysége Mohácson

A minap hivatalosan is átadták az új üzemcsarnokot az ipari parkban.

M. B. (forrás: Mohácsi Újság.hu)

A 450 millió forintos támogatásból elvégzett beruházás nyomán a 2605 négyzetméter hasznos alapterületű létesítménnyel bővült az ipari park által nyújtott szolgáltatások köre és mennyisége, s újabb munkahelyek létesülhetnek a városban.

– Az ipari parkban elsőnek az inkubátorház melletti műhelyeket 2000-ben vehették birtokba olyan kisvállalkozók, akik addig többnyire a város különböző pontjain, garázsokban végezték a tevékenységüket. Az eltelt évek alatt az itt történt fejlesztések eredményeként mára tizenkét vállalkozás telephelye lett, ahol több mint száz dolgozót foglalkoztatnak. A jelenlegi 580 milliós munkahelyteremtési beruházással 2605 négyzetméter alapterületű ipari csarnok készül – mondta tavaly Pávkovics Gábor, Mohács polgármestere az ünnepélyes alapkőletétel alkalmával.

A speciális körülményeket igénylő, így többek között a nagy belmagasság mellett végezhető tevékenységgel foglalkozó vállalkozások számára a csarnokba egy 5 tonna teherbírású híddarut építettek be, iroda, férfi-női öltöző, zuhanyozó, mosdó és teakonyha is készült. A fejlesztés keretében nyolc személygépkocsi, valamint három kamion számára parkolót építettek, a csarnok tetőszerkezetére napelemes rendszert telepítettek.

A beruházással az ipari park által nyújtott szolgáltatások köre bővült.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!