Gombóc Artúr kedvenc eseménye

2023.02.15. 09:55

Édes kényeztetéssel dobják fel a szürke hétköznapokat

Mikor máskor lenne a legalkalmasabb Csokifesztivált szervezni, mint Valentin-nap hetében. A pécsi Árkád február 17-től február 19-ig várja az érdeklődőket minden jóval és édessel.

Cz. E.

Fotó: stockcreations

Csukás István mesefigurája, Gombóc Artúr biztosan meglátogatná a bevásárlóközpontot. A hozzá kapcsolódó ominózus szöveg pedig akár az esemény mottója is lehetne: "Gombóc Artúr a világon mindennél jobban szerette a csokoládét. Ha megkérdezték tőle, hogy milyen csokoládét szeret a legjobban, habozás nélkül fújta, mint aki éjjel-nappal ezen töri a fejét. A kerek csokoládét, a szögletes csokoládét, a hosszú csokoládét, a lapos csokoládét és minden olyan csokoládét, amit csak készítenek a világon."

A belvárosi bevásárlóközpont szeretné feldobni az unalmas, szürke hétköznapokat egy kis édes kényeztetéssel. Lesz minden, ami szem-szájnak ingere: rengeteg kitelepülő manufaktúra; sok-sok bonbon, trüffel, táblás csokoládé, macaron és csokiszökőkút. De mindenki elkészítheti majd kedvencét is az interaktív csokiműhelyben. És ha ez még nem lenne elég, akkor lesz csokoládé játszótér, csokis happy hour – naponta több alkalommal –, valamint még megannyi meglepetés.  

A kitelepülők között ott lesz a Csillichocobons Kézműves Csokiműhely, valamint a Királyi Marcipán Desszert is.  

A csokoládé fogyasztása pedig műsorral kiegészítve lesz igazi élmény. Szombat délelőtt, azaz február 18-án a Grimm-Busz színház érkezik az Árkádba, hogy meglepje a vásárlókat. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!