A kicsiket babasarok várja

2023.02.07. 21:59

Fánkevő versennyel hangolódnak a farsangra a szászváriak

W. K.

A kép illusztráció

Fotó: Dean Drobot

Farsangra hangoló mulatságra várja az érdeklődőket a szászvári Szent István Közösségi Ház február 10-én délután. A 16 órakor kezdődő program során kézműves foglalkozásokat szerveznek. A legkisebbeket babasarok várja, a nagyobbak ügyességi feladatok során mérhetik össze képességeiket, és például a fánkevő versenyben is - amely kizárólag hátratett kézzel történhet - próbára tehetik magukat.

A Szászvári Ügyeskék – amelynek tagjai minden évben fánkkal és saját készítésű lekvárral kínálják a farsangra látogatókat – a jellegzetes télűző édesség sütésének titkaiba avatják be az érdeklődőket, de lesz zene, és seprűtánc is a délután folyamán.

A szervezők azt kérik, hogy a mulatságra érkezők egy-egy mókás ruhadarabbal, vagy kiegészítővel tarkított jelmezt öltsenek az alkalomra, ami lehet például bohócorr, csokornyakkendő, legyező, vagy bármi egyéb, ami a farsangra hangolódás hangulatához illik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!