Nőnap

2023.02.24. 10:18

Idén is a tenyerükön hordozzák a nőket Garéban

A garéi önkormányzat mindig kiemelt figyelmet fordított a nőnapra, idén sem szeretnének alább adni a jeles alkalom megünnepléséből.

Zs. K.

Fotó: Evgeny Atamanenko

Március 4-én a kultúrházba várják a hölgyeket, ahol az Ideál Zenekar fogja a zenét szolgáltatni. A belépő 1000 forintba kerül, a helyszínen büfét üzemeltetnek majd. Akik február 24-én, pénteken, 16 és 18 óra között véradásra jelentkeznek a garéi hivatal nagytermében, azokat az önkormányzat a képviselő-testület döntése értelmében a megszokott ajándékokon kívül egy 1000 forint értékű belépővel ajándékozza meg, hozzá pedig egy 2000 forintos italkupont is adnak, melyet a büfében lehet majd felhasználni.

Ezen kívül március 8-án (szerdán) délután Vig Imre polgármester szeretne minden Garéban lakó hölgyet otthonában felkeresni és felköszönteni őket egy-egy szál virággal. Ezután minden garéi hölgyet vacsorára hívnak Harkányba, a Magyar Csárdába, ahol a City zenekar szolgáltatja majd a talpalávalót a résztvevőknek. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!