Étlapon a megoldások

2023.02.06. 19:28

Siker konyha: válságrecept cégvezetőktől cégvezetőknek

Sz. Zs.

A kép illusztráció

Fotó: VGstockstudio

Február 15-én, szerdán délután a „Siker konyha 2.0” című rendezvényre, a régió egyetlen tematikus üzleti vacsorájára várják a Trezor Rendezvényházba a sikerre éhes, tudásra szomjazó cégvezetőket. A tavalyi nyitányon „A fiatal munkavállalók integrációja” rotyogott a kondérban; ezúttal „A válság mint katalizátor” témakörei, vagyis a gyorsan változó világ kihívásaihoz alkalmazkodás céges lehetőségei, új módszerei adják a menüsort.

Az előadás-étlapot a rendezvényt megálmodó Pernyéz Zsuzsanna, a Lift Consulting Kft. tulajdonos ügyvezetője állította össze, előadó-vendégséfjei pedig a régió tapasztalt, elméleti tudásuk mellett jelentős tapasztalattal felvértezett cégvezetői lesznek. Pernyéz Zsuzsanna és Czigler Zsolt (Vimage app Kft.) a vezetőről, mint emberről; Balás Dávid (Digitlean Kft.) a digitalizációról és a lean alapú szervezetfejlesztésről, Nagy Eszter (Crosssec Solutions Kft.) pedig az adat alapú stratégiai tervezés fontosságáról osztja meg gondolatait – a világválság, járvány és háború szorításában a kis- és közepes vállalkozásokat leginkább sújtó problémákra választ keresve. Az érdeklődő kkv-vezetők, gazdasági és HR-szakemberek ezt követően további meghívott vendégekkel folytatott kerekasztal-beszélgetésen bővíthetik tudástárukat – jó társaságban, a terített asztal mellett.

További információ és előzetes regisztráció a Liftprojekt web- és közösségi oldalán.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!