Korlátozások

2023.03.05. 08:50

A Pécs-Harkány futóverseny a közlekedésre is kihat

Futóverseny miatt ideiglenes forgalomkorlátozás lesz március 5-én Baranya vármegyében.

Zs. J.

Fotó: Bujdos Tibor

Országszerte csapadékmentes az idő. A gyorsforgalmi, valamint a fő- és mellékutak burkolata mindenhol száraz. A látási viszonyok mindenütt kielégítőek.

Mi nehezíti a közlekedést Baranyában:

Futóverseny miatti lezárások

A Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság értesíti a járművezetőket, hogy az alábbi forgalmirend-változás lép életbe Baranya vármegyében. Időszakosan és szakaszosan lezárják:

Március 5-én 11 órától, március 5-én 14 óra 30 percig: a Pécs, Siklósi út – II. János Pál út – 58-as számú főút – Szalánta, Hunyadi János út – Túrony, Kossuth Lajos utca – 58-as főút Harkány előtti körforgalomig az útszakasz menetirány szerinti jobb oldali külső forgalmi sávját.

A rendezvény idejére az 58-as számú főúton, továbbá a Harkány, Kossuth Lajos utcában 40 km/h sebességkorlátozás lesz érvényben.

Favágás miatt óvatosan
A 66-os főúton Mánfa és Sikonda között favágók dolgoznak. A 11-es és a 12-es km között néhány napig munkanapokon 9-től fél 3-ig jelzőőrök irányítják a forgalmat.

Csúszós út, sárfelhordás: Sósvertike, Bisse

Útépítés, közműépítés: Bezedek,  Csányoszró, Nagycsány, Nagynyárád, Ivándárda, Töttös, Pécs (Siklósi út)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!