Jótékonysági diaporámás előadás Tám Lászlóval

2023.03.03. 10:18

Pénzadománnyal segíthetünk a tragikus kimenetelű földrengések áldozatainak

Szíria kulturális csodái címen tart diaporámás vetítést Tám László fotóművész március 3-án a Civil Közösségek Házában délután 5 órai kezdéssel.

Cz. E.

Fotó: Löffler Péter

Talán sokaknak nem kell bemutatni a fotóművész munkásságát, hiszen előadásainak már nem egyszer szemtanúi lehettünk Pécs városában. A diaporáma annyit tesz, hogy vetített kép, illetve ezek egymásra vetített, pontosabban egymásba úszó folyamata. Ehhez párosul még a hang is, amely plusz érzelmi löketet ad az előadásnak. Ezen a március eleji programon Tám László szíriai utazásai során készült képeket mutat be a nagyérdeműnek.

Az eseményen közreműködik Pálfayné Dan Ildikó, aki a Szíria a civilizáció bölcsője című könyv szerzője. A kötet egy élménybeszámoló, amivel a szerző szerette volna, hogy megismerjék az olvasók azt, amit ő megismert, valamint lássák azt, amit ő látott utazása során. A kötetben bemutatja az ország tízezer éves történelmét, a sokszínű kultúráját, a természeti szépségeit, a mindennapokat és az emberek vendégszeretetét.  

Az előadást a mostani tragikus kimenetelű földrengések miatt hívták életre. A belépés díjtalan, azonban pénz­adományt elfogadnak, amit a szervezők eljuttatnak az áldozatok számára.   

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!