Gratulálunk!

2023.04.09. 14:01

Erb Flóriánné és Csillik László kapták idén az Alsómocsoládért Érdemérmet

Zs. K.

A kép illusztráció

Fotó: Party people studio

A község önkormányzatának képviselő-testülete az idei évben is Alsómocsoládért Érdeméremmel ismerte el azokat a személyeket, akik áldozatkész munkájukkal, önzetlenül járultak hozzá településünk fejlődéséhez. Az idei év érdemérmesei: Erb Flóriánné igazgatási előadó és Csillik László falugondnok.

Erb Flóriánné Anikó nem csupán a Közös Önkormányzati Hivatal igazgatási szolgáltatásait nyújtja kedvesen és előzékenyen (úgy, hogy a hivatal meglátogatása kellemes, örömteli élmény, nem pedig szorongásokkal teli bürokratikus tortúra), hanem részt vállal a település mindennapjaiban is. Aktív tagja több civil szervezetnek, kisközösségnek (Alsómocsoládi Sport Egyesület, Alsómocsoládiak Baráti Köre, Ping-pong Klub), lehetőségeihez mérten önkéntesként részt vállal a falu jelentős eseményein is.

Csillik László Alsómocsoládra költözése óta aktív résztvevője a település közösségi életének, önkéntesként szívesen segíti a faluban szerveződő kezdeményezéseket és aktivitásokat. Több civil szervezetnek is tagja, 2013 óta vezeti az Alsómocsoládi Polgárőr Egyesületet. Fontosak számára az alsómocsoládi emberek, a szomszédságában élő családokkal napi szintű a kapcsolata, kölcsönösen segítik egymást a mindennapokban. 2021. április 2. óta falugondokként is segíti Alsómocsolád lakóit. A bevásárlás, gyógyszer kiváltás, betegek szállítása, óvodások szállítása mellett fontos célja, hogy rendszeres kapcsolatban álljon a településen élőkkel, tudják-érezzék, hogy számíthatnak rá ügyes-bajos dolgaik megoldásában. Igyekszik továbbá vidámmá tenni a vele utazó óvodások napjait, ezért zenével, képes könyvekkel, közös fagyizásokkal színesíti az együtt töltött időt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!