Rally szimulátor is lesz

2023.05.28. 18:30

A palacsinta se marad el a családi napon Hosszúhetényben

Idén is egész napos szórakoztató programokkal várják az érdeklődőket a Gyerek & Rally családi nap Hosszúhetényben, a focipályán június 3-án.

W. K.

Többek közt versenyautó kiállítás, mászófal, rally szimulátor, arcfestés, csillám tetoválás várja a családokat, és ezen a napon tartják a hetedik Tour De Hosszúhetény családi kerékpártúrát is, a Hosszúhetényi Turista Egyesület szervezésében. Délután a közösségi és sportjátékoké lesz a főszerep, 15 órától a Famatyi Bábszínház „Zőőd disznó” című előadását tekinthetik meg az érdeklődők. A napot 18 órakor habparty, és azt követően tini diszkó zárja, az Ifjúsági Klub szervezésében. 

A szervezők arra hívják fel a figyelmet, hogy  június 3-án 9 órakor startoló Tour de Hosszúhetény, a korábbi évekhez hasonlóan idén is előregisztrációhoz kötött - május 27-étől lehet jelentkezni a programra a Hosszúhetényi Turista Egyesület internetes közösségi csoportjában.
A versenyautó kiállítás 10 órától lesz majd megtekinthető - a programajánló szerint a kiállítók készülnek egy kis apró ajándékkal a hozzájuk látogató gyerekeknek, valamint néhány pilóta helyben készített finom falattal várja az érdeklődőket.
Az előző évek szokásaihoz híven a gyerekeket palacsintázással is várják a családi napon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!