Programajánló

2023.05.19. 12:00

Alex, a szurikáta is a PécsZoo vendége lesz

Második alkalommal szervezi meg az Alexandra Kiadó és a PécsZoo az Alex-napot a Pécsi Állatkert és Akvárium-terráriumban május 20-án.

Cz. E.

A kép illusztráció

Fotó: Czinege Melinda

Alex nem más, mint az Alex Suli kedves és kíváncsi szurikátája, akivel délelőtt 10 és délután 4 óra között találkozhatnak a gyerekek, akinek segítségével rengeteg érdekességet megtudhatnak az állatvilágról.  

Az egész napos esemény megannyi programmal várj a kicsiket és a nagyokat egyaránt. A Pécs Zoo gondozóinak vezetésével lehetőség lesz az érdeklődőknek megismerkedni az állatkert lakóival, de lesz kvíz is gyerekeknek, akiknek be kell járniuk az állatkert területét, hogy megkeressék a kérdésekre a válaszokat.

Mindemellett lesz még ingyenes arcfestés, interaktív foglalkozás, akadálypálya, valamint a látványetetések sem maradhatnak el. Megtudhatják a résztvevők, hogy mit és hogyan esznek Alex, a szurikáta és barátai, valamint több másik állat – hiéna, oroszlán, bölény, zebra, varacskos disznó, fóka, vörös panda, víziló – etetésébe is bepillantást kaphatnak.

További információért érdemes felkeresni a PécsZoo weboldalát.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!