Totális káosz

2023.05.01. 12:36

Erre ne közlekedjünk Pécsen, ha nem szeretnék útlezárásokba ütközni

A Szigeti út lezárásáról már többször írtunk, most összegyűjtöttük, hogy hol lesznek lezárások a következő napokban.

Zs. J.

Fotó: Laufer László

Lyceum utca

Az elmúlt évek során jelentősen bepiszkolódott a pécsi Király utca, a Lyceum utca és a Nagyflórián utca találkozásánál található négy kőoszlop. Emiatt május 2-án a Biokom NKft. az oszlopok megtisztítása mellett döntött. Ezért a munkálatok idejére zsákutcává válik a Lyceum utca, az autósok sem a Nagyflórián utcába, sem a Király utcába nem tudnak majd ebből az irányból behajtani. A gyalogos forgalom azonban a munkálatok idején – a megfelelő óvintézkedések mellett, biztosított lesz.

Bárány tető

Május másodikán aszfaltozási munkálatok végez a Bárány tető, Bárány út egyes szakaszain. A marási, aszfaltozási munkálatok teljes útlezárás mellett történnek a tüdőszanatórium kereszteződésétől az Erdész utca csomópontig. A munkálatok reggel 7:30 kezdődnek és várhatóan aznap 17:00-ig befejeződnek.

Rákóczi utca

Május másodikán a Rákóczi úton a Bercsényi utca kereszteződéstől keletre, a belső sávot aszfaltozási munkálatok miatt 40 méter hosszan lezárjuk.

Siklósi út

Május harmadikán a Siklósi úti felüljáró nyugati felhajtó ágán burkolatjavítási, hézagkitöltési munkálatokat végez 08:00 és 13:00 között. A munkálatok ideje alatt teljes útlezárásra kell számítani, ezért terelőútvonalon lehet majd a felüljáróra felhajtani.

Engel János utca

Május 03-án 12:00-tól az Engel János úton burkolatjavítási munkálatokat végez Biokon a Pécsi Református Kollégium Gimnáziuma és a Tűzoltólaktanya közötti szakaszon. Négy sávból három sávon haladhat majd a forgalom és rövid, néhány perces fennakadások lehetnek a keresztirányú hézagok javítása miatt. A munkálatok befejezésének várható végez,

Verseny utca, Ótemető utca

Teljes szélességében lezárták a Verseny utca 100 méteres szakaszát. Az Ótemető utcában szintén jövő hétfőtől gázvezeték felújítási munkálatokba kezd az E.ON.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!