Összefoglaló

2023.05.06. 21:21

Mutatjuk a szombati nap legfontosabb híreit

Végre egy olyan hétvége, ami napsütéssel kezdődött. Az ilyen napokat mindig kihasználjuk, hogy kint legyünk a szabadban. Van, aki elmegy kirándulni, a városban sétál, koccint a barátaival, de van olyan, aki inkább az otthoni tevékenységeket helyezi előtérbe, mint például a nagytakarítás, kertészkedés. Ha éppen valaki ezek miatt nem tudta követni a szombati híreket, akkor most a legnépszerűbbeket összegyűjtöttük.

bama.hu

Egyre furcsábbá kezd válni annak a "párkányjavításnak" a története, ami a Pécsi Vagyonhasznosító Zrt. (PVH) megbízásából "valósult meg" a pécsi Széchenyi téren. A város polgármestere ugyanis lényegi konkrétumok nélkül számolt be a beruházásról, aminek látható eredménye erősen megkérdőjelezhető.

A siklósi rendőrök kábítószer-kereskedelemmel gyanúsítják a vajszlói férfit és élettársát.

Nyolc feldíszített traktorral vonultak be Szekszárd belvárosába a Déli ASzC Csapó Dániel Mezőgazdasági Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium mezőgazdaság és erdészet ágazatban tanuló végzős diákok az utolsó tanítási napjukon.

A Baranya Vármegyei Balesetmegelőzési Bizottság 2023. május 4-én rendezte meg a „Kerékpáros Iskola Kupa” és a „Ki a mester két keréken?” országos felmenő rendszerű vetélkedők vármegyei döntőit a Pécsi Testvérvárosok Terei Általános Iskolában.

Idén a Magtár Rendezvényház adott otthont a Baranya Megyei Polgárőr Egyesületek Szövetsége 2023. évi közgyűlésének, ahol díszokleveleket, elismeréseket adtak át.

A belvárosból eddig is hiányzott a megfizethető árú bevásárlási lehetőség, most, hogy a 44-es busz sem jár, csak tovább nehezedett a helyzet. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!