Ez igazán különleges

2023.05.06. 15:24

Nemsokára újra piknikezhetünk a Zsolnayban

M. B. E.

Talán a legnépszerűbb fesztivál a Negyedben a Zsolnay Piknik, mert itt csaknem minden program ingyenes és minden korosztálynak hoznak egy-két különleges koncertet. 

Vonzó az is, hogy ez a térség első igazi tavaszi fesztiválja, mely ezúttal két napon át, május 20–21-én 40 programmal várja az érdeklődőket. Köztük például Harcsa Veronika és Gyémánt Bálint koncertjével, Hajdu Steve stand up show-jával, Nikola Faller eszéki szobrász Land Art performanszával.

Felvezetőként május 19-én bemutatják a Múviláv – majdnem, mint a filmeken című zenés-filmes színdarabot Trokán Nóra és Klem Viktor főszereplésével, 20-án a Kollár-Klemencz Kamarazenekar tart lemezbemutatót A folyó című új albumából, míg 21-én Chanson Elysée címmel francia sanzonest hallható Csemer Boglárka és Kárász Eszter előadásában. 

Gyerekeknek is énekel Kárász Eszter az Eszter-lánc mesezenekarral, több előadást tart a Bóbita Bábszínház, lesz buborékbűvölő workshop és baba-mama jóga. Fellép a MintaPinty Zenekar, hallhatók Varró Dani-dalok és gyerekjátékokkal települ ki a Nevetnikék Alapítvány. Megtekinthetők az elmúlt 40 év legjobb sajtófotói, zenél a Madras Special, az I Am Soyuz, a Ripoff Raskolnikov Band, a Zorka és a Kozma Orsi Quartet is.  

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!