Meglátogatta a kadétokat a képviselő

2023.06.30. 20:15

Látványosan bővültek a szabadidős programok lehetőségei Bogádon

Simicskó István országgyűlési képviselő, volt honvédelmi miniszter hétfőn késő délelőtt tett látogatást az Elite Challenge Cadet Edition honvédelmi táborában, Bogádon.

Rajnai-Zsíros Krisztina

Forrás: Simicskó István közösségi oldala

A Honvédelmi Sportszövetség táborának helyszínén, a nagykozári elágazásnál lévő tó közelében Pfeffer József, Bogád polgármestere fogadta a sportszövetség elnöki feladatait is ellátó politikust. Simicskó István sajtónyilvános látogatáson tett sétát a táborban, beszélgetett a kadétokkal, interjúkat adott, meglátogatta a Déli Gyepűvidék lovastanyáját, majd Pécsen Őri Lászlóval, a vármegyei közgyűlés elnökével is találkozott. 

Mint Pfeffer József polgármester elmondta: örömmel vették a kadétok bogádi táborának hírét. Az elmúlt bő másfél évtizedben elvégzett magánberuházásoknak köszönhetően Bogádon legalább három helyszínen van lehetőség lovaglásra, több tó is létesült, rendezvényközpont várja az érdeklődőket, a szabadidős programok lehetőségei egyértelműen bővültek. 

– Elismerés a helyi közösségnek, hogy első alkalommal adhatott otthont honvédelmi tábornak – fogalmazott a községvezető. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!