Ki szereti a lovakat?

2023.06.17. 17:50

Nyeregbe! Tereplovaglásra jelentkezhetünk Bakócán

Július 1-jén, szombaton rendezi meg első alkalommal a Bakócáért Egyesület a Fekete István Ballagó című lovas rendezvényt. A program során 15-17 km-es tereplovaglást kell teljesíteni a jelentkezőknek, tíz állomást érintve, melyeken különböző fajtájú és nehézségű feladatokkal találkozhatnak majd a lovaglók.

Mohay Réka

Szálláslehetőséget csak korlátozott számban tudnak biztosítani, íg kérik a jelentkezőket, hogy sátrakkal készüljetek. A területen lókikötők állnak majd rendelkezésre.

Igény szerint pénteken, külön díj ellenében készülünk vacsorával. Szombaton a versenyzőknek az ebédet (későn vissza érkezőknek a vacsorát) biztosítják, a többi étkezésről magatoknak kell gondoskodni. A részvételi díj 6.000 Ft fejenként, regisztrálni a Bakócáért Egyesület Facebook-oldalán közzétett linken lehet június 26-ig.  


 

https://docs.google.com/forms/d/17nVHDo0f71WjN4tVTLfg-XQnAkhMN6t2RhgOQgTuiCs/viewform?fbclid=IwAR2bvGdEqO1fzsaZD2DGZiSFmoROhaNBCWWiCqs-ScoIER2SU2cfj9rWLe0&edit_requested=true


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!