Szégyenletes állapotok a Pécsi Köztemetőben!

2023.06.12. 12:01

Péterffy embere mit csinál valójában a fizetéséért? - teszi fel a kérdést a városi ellenzék

Idén ismét gaztenger borítja a Pécsi Köztemető sírjait. A baloldali városvezetés még arra sem képes, hogy a város legnagyobb kegyeleti helyszínét rendben tartsa! De nemcsak ott, hanem a peremtemetőkben is hasonló a helyzet - nehezményezte hírportálunkhoz eljuttatott közleményében Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzat Közgyűlése Fidesz – Magyar Polgári Szövetség Képviselőcsoportja.

Bama.hu

A temetők kaszálása nem jelenthet pénzkérdést Péterffy Attila számára, hiszen aki annyi tanácsadóval veszi körbe magát, mint ő, annak a város karbantartására is kell, hogy jusson forrás. Sőt, első kézből kellene információkat kapnia arról, hogy derékig ér a gaz, mivel a BIOKOM köztemetőért felelős vezetője szintén a városházára bejáratos MSZP-s klánhoz tartozó személy. Esetleg Nyőgéri Lajos MSZP-s alpolgármesterrel is válthatna Polgármester Úr néhány szót a temetők állapotáról, persze csak akkor, ha két önkormányzati lakás seftelése között marad rá némi idejük.

Persze, tudjuk, hogy Péterffy Attila cserébe azért, hogy az egyszázalékos MSZP már kétszer is bejelentette, hogy őt indítja ismét a jövő évi választáson, mindig behunyja szemeit, ha egy-egy szoci káder körül valamilyen botrány kezd kibontakozni.

Akárhogy is, egyértelmű, a BIOKOM szakfelelőse nem teljesíti a feladatait, ezért javasoljuk Péterffy Attilának, hogy váljon meg tőle és a helyére egy valódi szakember kerüljön.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!