Vidám hétvége

2023.06.29. 16:20

Szandi is fellép majd a nagypalli falunapon

Huszonegyedik alkalommal rendezik meg a a nagyapalli falunapot és tizenhatodszor a pogácsafesztivál július elsején és másodikán.

Zsigmond József

Fotó: Czerkl Gábor

Szombaton délután kulturális programok várják az érdeklődőket, ahol fellép Pécs Város Mazsorett Együttese, a nagypalli óvodások és iskolások, a Pécsváradi Örömtáncosok és a Sonnenblumen Kórus, Hercegszántói Veseli Santovcani Nemzetiségi Hagyományőrző Egyesület és a Babarci Német Nemzetiségi Tánccsoport. Vasárnap a gyerekeket a GRIMASK Színház előadása, illetve a rendezvény mindkét napján ingyenes légvár, arcfestés, vasárnap pedig habparti várja. 

A rendezvényen átadják az önkormányzat által létrehozott Jó tanuló díjakat is, július elsején szombaton lehetőség nyílik rá, hogy Jeszenszky József sakkmesterrel együtt sakkozzanak, aki egy időben, egyszerre több sakktáblán várja ellenfeleit. Vasárnap estére sztárvendéget hívtak, a nagy koncertet Szandi tartja.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!