Közbeszerzés

2023.06.04. 12:00

Térfigyelő kamerát is kihelyeznek hamarosan a Kaptár köré

A komlói Közösségek Háza melletti területen a gördeszkások, görkorcsolyások, BMX-esek számára az új skate­park nemrég elkészült, és a közelben a Kaptár Művelődési Központ építése a megfelelő ütemben halad – várhatóan a nyár végére teljesen megújul a városközponti terület a lakók örömére.

w. k.

Fotó: Bús Csaba

A kormányzati támogatásból megvalósuló új, helyi művészeti csoportoknak otthont adó, kamara- és próbateremmel, öltözőkkel, közösségi helyiségekkel ellátott létesítmény a nyári szünetet követően, az őszi évadtól már be fog kapcsolódni Komló kulturális életébe. Az építkezés hamarosan befejeződik, és a nyár folyamán érkeznek a szükséges elektronikai berendezések, dekorációs elemek és bútorok.

Az új komplexum professzionális munkakörülményeket teremt a minőségi szakmai munkához, ezenkívül az évről évre egyre népszerűbb Komlói Amatőr Színházi Találkozó helyigényét is kiszolgálja a jövőben.

Mindemellett a 48-as térre térfigyelő rendszer is kerül – a közbeszerzési eljárás folyamatban van, a tervek szerint a nyár folyamán a kamerák telepítése is megtörténik. Az önkormányzat tervezi továbbá a színház parkolójának felújítását is, a beruházást jövő évben szeretnék megvalósítani. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!