Tartják magukat a hagyományhoz

2023.06.22. 08:40

Több szólistát és sulizenekart is hallhatunk a Balokány Ligetben

A hagyományokhoz híven idén is nagyszabású koncerttel zárja az évet a Dzsászti Énekstúdió június 23-án a Balokány Ligetben.

Czeczon Enikő

Az eseményen az énekstúdió énekesei és az énekesek zenekarai mutatják meg magukat. Az előző évekhez képest tehát annyi a változás, hogy a szólóénekes produkciókhoz öt sulizenekar is csatlakozik.  

Radóczy Jusztina 2013-ban alapította meg a stúdiót, aki a békéscsabai zeneművészeti után került a Pécsi Tudományegyetemre, karvezetés szakra. Ennek elvégzése után részt vett egy riportképző tanfolyamon, és dolgozott különböző rádióknál és a nyomtatott sajtóban is. Később pedig elvégezte a dzsesszének szakot is. Akkor jött rá, milyen nagy szükség van egy kicsit más szemléletű zeneoktatásra Jelenleg a stúdió vezetése mellett a Leőwey Klára Gimnáziumban ének-zene tanár, karvezető. 

A zárókoncerten a fellépő szólisták: Ungár Hanna, Lura Moreira, Polics Eszter, Gupta Vedant Bence, Benda Matteo, Strasszer Márton, Hajdú Lídia, Baráth Kata, Simó Kata, Gyopárosi Edina, Rostás Dóra, Csíki Ábel, Kolat Panna, Harmat Zóra, Heberling Hanna, Simon Kriszta, Serfel Boglárka, Hajdú Sámuel, Hajdú János, Kálmán Kata, Ruszinko Édua, Varga Bernadett, Loch Szabolcs, Bartosek Tamás. 

A sulizenkarok közül pedig a következő csapatokat hallhatjuk: Hepaj, Este7, NemFix, esze tamás, L1. 

Az esemény ingyenes, viszont fontos információ, hogy eső esetén elmarad. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!