Gasztronómiai élmény

2023.07.13. 08:40

Különleges nedűket is megízlelhetnek a résztvevők

Újabb gasztronómiai élménnyel lehetünk gazdagabbak, ha július 13-án, délután 7 órakor ellátogatunk a Pécs szívében található Eleven vinotéka & bárba. Az élmény átélése előzetes jelentkezéshez kötött.

Czeczon Enikő

Fotó: Krasula

Egy különleges borkóstoló várják az érdeklődőket, amelyet Babette, az Eleven egykori sommelier-je fog vezetni.  

Az esemény középpontjában a Villa Sandahl pincészet áll, amelyet egy svéd házaspár alapított meg badacsonyi birtokán, ahol kizárólag Rajnai Rizlinggel foglalkoznak. Boraik sokszínűségét a különböző dűlők, az évjárati sajátosságok adják, illetve hogy friss, vagy éppen palackéret nedűket kóstolunk-e.  

Az est tervezett borsora a következőképpen néz ki: meglepetés bor, Odins Horse 2020, Freyas Amulet 2020, Starling Village 2019, Brave Birds 2018, Magic Rain 2012. 

A rendezvény zárkörű, ezért mindenképp szükséges jelezni az [email protected] e-mail címen a részvételi szándékot. A programra a regisztráció a jegyek megvásárlásával válik véglegessé.  

A borkóstoló este fél 10-ig tart, ezt követően a bár a megszokottak szerint tart nyitva, így, aki a kóstoló után maradna, jelezze szándékát a helynek, hogy biztosan legyen asztala.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!