Határidő: augusztus 4.

2023.07.23. 19:15

Pályázható támogatással segíti az iskolakezdést Sellye

A szeptember közeledtével minden segítség sokat számít, ami megkönnyítheti az iskolakezdést.

Czeczon Enikő

Képünk illusztráció

Fotó: Dodó Ferenc

Pont ennek érdekében, a nevelési év és tanévkezdés megkönnyítése érdekében nevelési és tanévkezdési támogatást nyújt Sellye Város Önkormányzata, azoknak a szülőknek, törvényes képviselőknek, akiknek gyermeke óvodába, általános iskolába vagy középiskolába jár. 

Mindezen személyek mellett azon nagykorú lakók is igényelhetik a támogatás, akik nappali tagozaton felsőfokú tanulmányokat folytatnak és a családjukban az egy főre jutó havi jövedelem nem haladja meg a száznegyvenkettőezer-ötszáz forintot, illetve a gyermeküket egyedül nevelő szülők esetén az egy főre jutó havi jövedelem nem haladj meg a százötvenhatezer-hétszázötven forintot.
A Szociális és Egészségügyi Bizottság a kérelem benyújtására nyitva álló határidőnek a július 24. és augusztus 4. közötti időszakot határozta meg.
A hirdetményben kiemelik, hogy a kérelmeket az erre rendszeresített nyomtatványon kell igényelni, és a Sellyei Közös Önkormányzat Hivatal Ügyfélszolgálatán a megjelölt határidőn belül kell leadni.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!