Jegyek még kaphatók

2023.08.06. 10:30

A kis varázslófiú története ismét elvarázsolja a közönséget

A jegyek hatvan százaléka már elfogyott a Zsolnay Negyed, Pirogránit Udvarában helyet kapó KertMozi következő előadására. Augusztus 6-án este fél 9 kor Harry Potter és a bölcsek köve című nagysikerű filmet vetítik.

Czeczon Enikő

A kis varázslófiú történetét 2001-ben adaptálták filmvászonra. Harry Potter szülei halála után a mostohaszüleihez kerül, ahol elég nyomorúságos életet él: a lépcső alatti szekrény méretű szobában él, unokatestvére pedig egyszerűen elviselhetetlen. De kiderül, hogy Harry Potter nem egy átlagos kisfiú, hanem egy varázsló házaspár árvája, aki csak átmenetileg keveredett a muglik – varázstalanok – világába, és neki erről fogalmi sincs, addig a pontig, ameddig meg nem érkezik felvételi levele a Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolába. Néhány jó barát, néhány nagy kaland és néhány ősi ellenség vár rá az intézetben.

A világ egyik legsikeresebb fantasy filmsorozatának első részének vetítésére jegyek még kaphatók. Bővebb információ a program Facebook-eseményénél olvasható.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!