Tanácsokat is adnak

2023.08.28. 10:30

Főpróbát tartanak a nagy futás előtt

Felkészítő futást tartanak augusztus 29-én, délután 6 órakor a Helyes út Futóke(d)ve pályán a Futapécs SE a Wizz Air Budapest Félmaratonra.

Czeczon Enikő

Fotó: Pavel1964

A meghirdetett eseményen bárki részt vehet, függetlenül attól, hogy nevezett vagy sem a 38. Wizz Air Budapest Félmaratonra. Ez a közösségi futás egyfajta ráhangolódás, és a kilométerek mellett mentális felkészítő is.  

A futás mellett a résztvevők számíthatnak még frissítőre – víz, szőlőcukor – minden körben, a célban csokira, a lányoknak – első huszonegy fő – korábbi Wizz Air FM technikai mezzel, míg a fiúknak – első huszonegy fő – fröccsjeggyel kedveskednek. 

Mindemellett a BSI Spuri Pont - Futóbolond Sportbolt segít a helyszínen a cipőválasztásban, érkezik a Run Up Team edzője, Csábrák András, aki szakmai tanácsokkal látja el az érdeklődőket, valamint korábbi Wizz Air FM rutinos teljesítők is a helyszínen lesznek, akiktől bátran lehet majd kérdezni. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!