Könnyebb lesz az átvétel

2023.08.19. 19:47

Még több csomagautomatával számolhatunk

A közelmúltban a MÁV-VOLÁN-csoport országos pályázatot hirdetett csomagautomaták telepítésére és üzemeltetésére. A pályázat eredményeként GLS Hungary Kft. nyerte el a jogot a 37 forgalmas állomásra történő telepítésre.

Bama.hu

Fotó: Bús Csaba

Az új csomagautomaták révén az utazók, akik munkaidőben nem tudnak otthon lenni a csomagszállítás idején, munkába menet vagy hazafelé könnyedén feladhatják vagy átvehetik csomagjaikat.

Már nyolc vasútállomáson (Hajdúszoboszló, Kisvárda, Püspökladány, Pécs, Siófok, Keszthely, Sárvár, Szeged), valamint a programban szereplő öt HÉV-állomáson és megállóhelyen (Gödöllő, Palotakert; Mátyásföld, Imre utca; Ráckeve, Tököl, Szentendre) használhatók az eszközök. A telepítési munkálatok jelenleg is zajlanak, hamarosan a fennmaradó 24 helyszínen is kihelyezik az automatákat: Dunaújváros, Gödöllő, Harkány, Monor, Pécs és Tata Volánbusz-állomásokra, valamint Keleti pályaudvar, Déli pályaudvar, Cegléd, Érd alsó, Pilis, Székesfehérvár, Üllő, Hatvan, Martonvásár, Mosonmagyaróvár, Szolnok, Tatabánya, Vecsés, Füzesabony, Sárospatak, Szerencs, Kaposvár és Pápa vasútállomásokra és megállóhelyekre.

Összességében 26 vasútállomás, 6 Volánbusz-állomás és 5 HÉV-állomás lesz részese ennek a korszerűsítésnek, ami hatalmas előrelépés a modern csomagkézbesítési megoldások irányába, különösen a Balaton régióban élők és látogatók számára.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!