Három helyszín

2023.08.22. 12:30

Megdőlt a rekord és két újat állítottak a vízipisztoly csatában

Rajnai-Zsíros Krisztina

Fotó: Löffler Péter

Rekorddöntés és két új rekord született szombaton a Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére rendezett országos vízipisztoly csatában, melyhez Baranya vármegyében három helyszínen lehetett csatlakozni. Mint arról már korábban beszámoltunk hírportálunkon, a Harkányi Gyógyfürdő strandján 620-an vettek részt a rekordkísérletben, a Dráva Hotelben és a Pécsi Hullámfürdőben ennél kevesebben, helyszínenként kevesebb mint ötvenen vették magukhoz a vízipisztolyt a 14 órakor kezdődött csatában. A Szigetvári Gyógyfürdő rekordja (egy helyen legtöbben csatázók száma) viszont így is megdőlt, hiszen Hajdúszobosz­lón 1229-en vízipisztolyoztak. Emellett felállították az egyszerre legtöbben vízipisztolyozók számát, amely 5902 fő lett, és a legtöbb fürdőben egyszerre vízipisztolyozók számát is, amely 37 fürdőt jelentett.

A rekordokat a Magyar Rekord Egyesület irányította és hitelesítette, minden egyes helyszínt online módon, internetes alkalmazáson keresztül elektronikus, valós idejű kép- és hangkapcsolattal összekötve. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!