Vége a nyárnak

2023.08.30. 20:15

Tüke Busz: szeptember elsején változik a menetrend

Igazodva a nyári időszakhoz képest jellemzően nagyobb számú utazási igényhez, 2023. szeptember 1-jétől munkanapokon a tavaszi tanítási időszakra érvényes, 2023. június 16-át megelőző időszak szerint közlekednek a Tüke Busz Zrt. járatai.

Bama.hu

Fotó: Fehér Gábor

A szeptember 1-jén induló menetrend célja a stabil, kiszámítható és pontos autóbusz-közlekedési szolgáltatás, ezért igazodva a jellemzően nagyobb számú utazási igényhez, szeptember 1-jétől munkanapokon a tavaszi tanítási időszakra érvényes, június 16-át megelőző időszak szerint közlekednek a Tüke Busz Zrt. járatai – tájékoztatott a társaság.

Szabad- és munkaszüneti napokon a jelenleg érvényes menetrend marad érvényben.

A 2023. szeptember 1-jétől érvényes részletes menetrendi tájékoztatók és a menetrendfüzet ezen az oldalon, valamint szeptember 1. napjától az egyes megállóhelyi tájékoztató táblákon olvasható.

A társaság arra kéri utasait, hogy a szeptember 1-jétől érvényes menetrenddel kapcsolatban előzetesen feltétlenül tájékozódjanak a járatok új indulási időpontjáról, amely megkönnyíti a munkába és iskolába történő időbeni eljutást. A Tüke Busz Zrt. arra számít, hogy az iskolakezdéshez kapcsolódva többen indulnak útnak a városban autóval és kerékpárral is, és a városban zajló közmű-rekonstrukciós munkák miatt az autóval, autóbusszal közlekedőknek érdemes hosszabb menetidővel számolniuk. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!