Sajtótájékoztató

2023.09.20. 15:10

Barkóczi: fogy a pécsi lakosság, váltásra van szükség

Bóka Máté Ciprián

– A baloldali városvezetés ígérete ellenére nem állt meg a város lakosságának fogyása, három év alatt ötezerrel csökkent Pécs lélekszáma – mondta Barkóczi Csaba fideszes képviselő a szerdai sajtótájékoztatóján. 

Utalt arra, hogy a héten Csizmadia Péter fideszes frakcióvezető komplex családokat támogató csomagot jelentett be, ha a nemzeti oldalnak szavaznak jövőre bizalmat a pécsi választól. Kiemelte, hogy a baloldal három éve tartó regnálása során a családok számára rendkívül fontos lakásügyekben a kaposvári ügyészség indított nyomozást a városházán. 

– Valakik ugyanis a gyanú szerint kenőpénzért utaltak ki lakásokat, de aggályos az is, hogy Péterffy Attila saját kezűleg juttatta önkormányzati bérlakáshoz Nyőgéri Lajos MSZP-s alpolgármester környezetét. Az önkormányzati cégek felügyelőbizottsági helyeit a baloldalon családon belül osztják szét, erre jó példa a DK-s Siposné Bikali Éva esete, akinek a férje már két önkormányzati cég felügyelőbizottságának tagja – mondta. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!