Fergeteges lesz

2023.09.07. 16:20

Két Király is eljön a mislenyi buliba

A Király testvérpár, Linda és Viktor érkezik Kozármislenybe, hogy fergeteges bulit csapjanak a városnapján szeptember kilencedikén.

Zsigmond József

A városnapja bográcsos, kakaspörkölt versennyel indul, amelyhez a négy kilós kakasokat az önkormányzat biztosítja a résztvevőknek, míg az összes többi hozzávalóról a csapatoknak kell gondoskodniuk. 

A városnapján a gyerekeket légvár, arcfestés, vidámpark várja, míg a szórakozásukról Bogádi Alíz és Várnagy Kinga, Ribizli bohóc gondoskodik. A Józsa Gergely Néptánc Egyesület felvonulása idén kora délután a tájháztól indul, és nem maradhat el a hagyományos szőlőlopás sem, ami mindig nagy népszerűségnek örvend. A nap folyamán bemutatkoznak a helyi civil szervezetek, majd zenés programok, koncertek következnek. A nagykoncertre este fél nyolcig kell várni, a színpadra ekkor lép Király Viktor és Király Linda, majd tűzijáték és utcabál zárja a városnapot.  

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!