Szolgáltatók is lesznek

2023.09.23. 18:50

Nyílt napra invitálja az egyesület a fogyasztókat

Fogyasztóvédelmi nyílt napot tart Bólyban, az Erzsébet Vigadóban október 10-én délután a Baranya Vármegyei Fogyasztóvédelmi Egyesület – a rendezvényen az E.ON Dél-Dunántúli Áramhálózati Zrt., a Dunántúli Regionális Vízmű Zrt., és a Dél-Kom Nonprofit Nkft., valamint a Baranya Vármegyei Békéltető Testület is képviselteti magát.

Wald Kata

Forrás: Erzsébet Vigadó

A nyílt nap célja, hogy az egyesület tevékenységének bemutatásával segítséget adjanak a fogyasztóknak, hogy vásárlással, szolgáltatásokkal kapcsolatos panaszaik esetén mi a teendő. Mindemellett a békéltető testület működését, az eljárás menetét is részletekbe menően megismerheti a hallgatóság, ezen kívül a közszolgáltatásokkal összefüggő ügyekben kérdéseket tehetnek fel a rendezvényen jelen levő közszolgáltatók képviselőinek, illetve választ kaphatnak a szolgáltatásokkal kapcsolatos rendezetlen ügyeikre. Az október 10-én 14–17 óráig tartó programra minden érdeklődőt vár a Baranya Vármegyei Fogyasztóvédelmi Egyesület.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!