Közösen töltött órák

2023.09.16. 19:11

Nyugdíjasok találkoznak, dalolnak, táncolnak a szeptemberi rendezvényen Bicsérden

Szeptember 29-én, pénteken a Nyugdíjasok Baranya Megyei Képviselete és Bicsérd Község Önkormányzata táncos, dalos találkozót tart a bicsérdi Torony Galéria előtti téren.

Mohay Réka

 A rendezvény délelőtt 9 órától regisztrációval kezdődik, 9:45-től Bimbó István, a Nyugdíjasok Baranya Megyei Képviseletének elnöke, valamint Vér József, Bicsérd Község polgármestere üdvözli a résztvevőket, kiemelt módon köszöntve a 25 éves jubileumát ünneplő Bicsérdi Nyugdíjas Klubot. 

Ezt követően 10 órától a Baranya Megyei Nyugdíjas Egyesületek fellépésével kulturális műsor kezdődik, amit déltől ebéd követ, majd délután két óra tájban emléklapok átadásával, zsákba macskával, közös tánccal és beszélgetéssel folytatódik a program. 

A program keretében a Bicsérdi Önkormányzat a helyi nyugdíjas rendezvényét is megtartja ezen a napon, amelyre a Léna Házban élő idősek is meghívást kaptak: várhatóan 250–270 fős társaságra számítanak a szervezők. 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!