Családi délután Szigetváron

2023.09.20. 18:50

Papírszínház és hamuban sült pogácsa is készül

A népmese jegyében tartanak izgalmas családi délutánt a szigetvári BázisPont Közösségi Térben szeptember 24-én, vasárnap.

Mohay Réka

Fotó: Kállai Márton

A látogatók, kicsik és nagyok egyaránt, délután háromtól a szappankészítés rejtelmeivel ismerkedhetnek meg, ezt követően négy órától pedig mesés kincsvadászatra indulhatnak egy népmese ismereti és ügyességi játék keretében. Délután öt órától különleges, papírszínházi előadás során hallgathatják és tekinthetik meg a három kismalac szórakoztató meséjét Orlik István tolmácsolásában.

A program során végig falatozhatnak a látogatók a folyamatosan készülő, hamuban sült pogácsákból, illetve mese sarokban is kipróbálhatják magukat az érdeklődők. A programon való részvétel ingyenes, azonban regisztrációhoz kötött a közösségi helyszín befogadó képességének határai okán. Regisztrálni a 06306014455 telefonszámon, illetve a Facebookon a Bázis Gyermek és Ifjúsági Egyesület oldalán lehetséges.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!