„Rendkívül fontos javaslatok"

2023.10.04. 09:15

A nyugdíjas egyesület üdvözli a nemzeti oldal új programját

Balikó Gergely

A kép illusztráció

Forrás: Shutterstock

Fotó: Monkey Business Images

A pécsi Nyugdíjasok Egyesülete üdvözli a Csizmadia Péter fideszes frakcióvezető által hétfőn bejelentett hárompillérű programot, amelynek célja, hogy az önkormányzat megfelelő módon gondoskodjon az aktív korukat már hátrahagyó pécsiekről.

Dr. Német Béla, az egyesület szóvivője kedden sajtótájékoztatón a többi között arról beszélt, hogy becsléseik szerint mintegy 33 ezer nyugdíjaskorú ember él a baranyai vármegyeszékhelyen. Üdvözölte az idős emberek szociális intézményekben történő ellátásával kapcsolatos, illetve a rendszeres, ingyenes szűrővizsgálatokat és felvilágosító programokat szorgalmazó, valamint a meglévő városi idősklubok hálózatának bővítését célzó fideszes javaslatot. „Mindezek rendkívül fontos jellegű javaslatok” – fogalmazott a szóvivő. Dr. Német Béla egyúttal azt javasolta, hogy minden közigazgatásban dolgozó és döntéshozó fogjon össze a fenti célok megvalósítása érdekében.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!