Bama.hu videó

2023.10.21. 18:05

Az eső jól esett, így a sárdagasztás is jólesett a beremendi off-road pályán (videó, galéria)

Kilencedik alkalommal rendeztek Beremenden off-road nyílt napot, melyre ezúttal 32 terepjáró érkezett. A járművek ügyességi és gyorsulási versenyre is benevezhettek, s az eső miatt nem kis kihívást jelentett velük végig menni a pályán, a rendezők egy-két részt ki is vettek a kötelezően teljesítendő szakaszok közül.

Rajnai-Zsíros Krisztina

A beremendi off-roadot egy baráti társaság – Horváth Ádám, Koza Tamás és Molnár Benjámin – szervezi, akik korábban együtt quadoztak, kezdetben fél hektáros területen, majd mivel több barátjuk átpártolt a terepjáróra, 4 hektárosra bővítették a gyakorlóterületüket. A pályán évente kétszer, tavasszal és ősszel nyílt napot tartanak, ekkor bárki kipróbálhatja a sárdagasztást. 

Ez alkalommal úgy alakult, hogy az ügyességi és a gyorsulási versenyben is ugyanaz a három versenyző nyert, és ugyanabban a sorrendben (1. Pintér Patrik, 2. Novák Gábor, 3. Gál Norbert) is végeztek.

A szervezők örömmel vették, hogy az esős időjárás ellenére sok látogató érkezett, így igyekeztek látványos bemutatókat tartani, és élményekben is részesíteni a vendégeket. A versenyzők a gyerekeket és minden lelkes vállalkozót örömmel végig utaztattak a pályán, és arról is gondoskodtak, hogy mindenki – aki akart – elég sáros legyen. 

Horváth Ádám elmondta, jövő tavasszal, a 10. beremendi off-road után egy jótékonysági bált is szeretnének szervezni, a bevétellel pedig egy helyi intézményt támogatnának. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!