Szakkiállítást szerveztek

2023.10.22. 13:40

Bíztató képet festettek a jövőről az álláskeresőknek

Első alkalommal rendezte meg a SAP szakmai- és karriernapot, szakkiállítást a Pécsi Tudományegyetem Természettudományi Kar, Matematikai és Informatikai Intézete a napokban a Vargha Damján konferenciateremben az SAP Hungary Kft. és a Körber Hungária Kft. társszervezésében.

Bama.hu

Trócsányi András, a kar dékánja

Forrás: univ p

A kar honlapjának beszámolója szerint a konferencia egyik célja az SAP üzleti felhasználásának és fejlesztésének gyakorlati megközelítésű bemutatása volt konkrét példákon keresztül, hiteles szakemberek bevonásával. Ennek megfelelően a rendezvényen az SAP vállalatirányítási rendszert alkalmazó és felhasználó nagyvállalatok, valamint a bevezetésben, fejlesztésében, tanácsadásban és támogatásban közreműködő, élenjáró piaci résztvevők képviselői tartottak előadást.

Az előadások szüneteiben szakkiállítás várta a hallgatókat, ahol megismerhették a résztvevő szervezetek gyakornoki és junior programjait, valamint a belépő szintű munkaköröket. A konferenciának kiemelt célja volt, hogy párbeszédet indukáljon a szakmai előadók, az oktatók és a diákok között.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!