Nagy forgalom várható

2023.10.27. 16:20

Ekkor kereshetik fel a mohácsi temetőt az emlékezők

A római katolikus temető és a református temető november 2-áig reggel hét és este kilenc óra között kereshető fel, azt követően pedig már a téli nyitvatartás szerint, délután hat óráig, közölte az üzemeltető.

Máté Balázs (Mohácsi Újság.hu)

A kép illusztráció

Forrás: MW

Fotó: Huszár Márk

A Mindenszentek környékén várható nagy forgalomra való tekintettel azt kéri, hogy a sírok letakarítását mielőbb végezzék el a hozzátartozók azért, hogy a hulladék elszállítása zavartalan lehessen. A hozzátartozók figyelmét arra is felhívja az üzemeltető, hogy a lejárt sírhelyek újraváltása miatt keressék fel az irodájukat  ügyfélfogadási napokon, mert a lejárat után (az erre vonatkozó előírások értelmében) az újra meg nem váltott temetkezési helyeken lévő elhunytakat exhumálják, sírhelyüket megszüntetik.

Az ezzel kapcsolatos kérdéseket fel lehet tenni e-mailben is ([email protected]), valamint lehetőséget biztosítanak ügyintézésre a ravatalozónál található ügyfélszolgálati iroda rendkívüli nyitva tartásával: október 29-étól november elsejéig kilenctől délután négy óráig. Mindkét temetőben előre megváltható sírhelyeket, urnakriptákat, valamint kriptákat készítettek, melyekről érdeklődni a gondnokságon lehet. A katolikus temetőben a ravatalozó mögött, az urnaparcellában egyedi urnasírokat is kialakítottak, amelyek október 29-étől megválthatók.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!