Egy sáv járható

2023.10.02. 08:40

Közműépítés miatt útlezárásokra készülhetünk

Az 58-as főúton, Pécs átkelési szakaszán csatornázás miatt mindkét oldalon csak egy sáv járható.

Zsigmond József

A kép illusztráció

Forrás: Shutterstock

Fotó: Salivanchuk Semen

Az M6-os autópályán, Budapest felé az M0-s autóúti csomópont közelében, a 18-as és a 17-es km között a külső sávot elkerítették a járművek elől, mert egy híd dilatációs szerkezetét javítják. Az M6-os autópályán szintén a Budapest felé tartókat érinti, hogy felújítási munkák miatt az M8-as autópálya csomópontjának le és felhajtó ágát is lezárták. Kerülni az M6-os autópályán, a 83-as jelű Dunaföldvár-észak csomóponton keresztül, illetve a 71-es jelű Dunaújváros-centrum csomópont keresztül lehet.

A 6-os főúton, Dunaszentgyörgynél, a 121-es és a 122-es km között új csomópontot építenek. A fél útpályát lezárták, jelzőlámpa szabályozza a forgalmat.

Az 58-as főúton, Pécs átkelési szakaszán az 1-es és a 2-es km-nél csatornázás miatt mindkét oldalon csak egy sáv járható. 
Szalánta belterületén a 12-es és a 15-ös km között szintén csatornáznak. A félpályás lezárásnál jelzőlámpa szabályozza a forgalmat. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!