Bama.hu videó

2023.11.26. 11:46

A hó nyomába eredtünk, és hógolyózó családokra bukkantunk (galéria és videók)

Megmutatta magát a hó Baranyában is november utolsó hétvégéjén, és ugyan nem esett sok, de ez is elég volt ahhoz, hogy az emberek felmenjenek autóval, busszal vagy éppen kerékpárral a Tv-toronyhoz.

Czeczon Enikő

Fotó: Laufer László

Az öröm mindenki arcán ott ragyogott, akivel találkoztunk odafent. Ennek oka pedig az a kevés hó volt, ami megmaradt. Apukák és anyukák gyerekeikkel együtt hógolyót gyúrtak, amivel megdobálták egymást, vagy éppen minket.

A parkolók tele voltak, ami szintén azt mutatta, hogy az emberek kora reggel túrabakancsot húztak, hogy felfedezzék a kissé hóba borult, de csodás Mecseket. A busszal is érkeztek túrázók alaposan beöltözve, hiszen odafent erősen fújt a szél. De volt egy bátor vállalkozó is, aki kerékpárral tekert fel a Tv-toronyhoz.

Mikor már lefelé autóztunk, akkor találkoztunk egy kiránduló csoporttal, akik a kellemeset a hasznossal párosították, hiszen miközben gyönyörködtek a tájban, szemetet gyűjtöttek.

Korábban közösségi oldalunkon már közzé tettünk egy videót, amelyben látszik, hogy a Tubesen csak néhány foltban lehetett felfedezni havat, azonban így is szép volt a reggel.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!