Az állatokat is segíthetjük

2023.11.22. 21:45

A legszebb csúnya pulcsikat kell felvenni a futáshoz

A máriagyűdi Czukor Borsó kávézó december 9-én, szombaton 15 órakor, negyedszer rendezi meg a Fuss Csúnya Karácsonyi Pulcsiban eseményt.

Rajnai-Zsíros Krisztina

Fotó: Vajda János

A program kapcsán idén is a jótékonykodás kapja a fő szerepet. A futás itt „csak” mellékszereplő, de fontos, kihagyhatatlan része az eseménynek. A nevezési díj kétezer forint, melyet teljes egészében a környéken munkálkodó állatvédők (Tenkesalja Állatvédő Egyesület, Kis Mancsok Nagy Szívek Állatvédő Egyesület, Harkányi Állat és Természetbarátok Egyesülete) között osztanak szét.

Az érdeklődőket, illetve a segíteni szándékozókat december 9-én 14.30-tól várják a Czukor Borsóban (rajt: 15 óra). A futás után minden résztvevőt vendégül látnak forralt borral, vagy teával. A táv mindenki számára könnyen teljesíthető, akár kutyával és sétálva is. Azok a nevezők is csatlakozhatnak, akik nem szeretnek, nem tudnak futni, helyettük ugyanis Habcsók, a kávézó tulajdonosának kis kedvence teljesíti a távot, a pórázára felkötött szalaggal.

A résztvevőktől azt kérik, időjárásnak megfelelően öltözzenek, és a legszebb karácsonyi csúnya pulcsikat vegyék fel a futáshoz.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!