Egész éjjel mozogtak

2023.11.05. 17:50

Különleges volt az éjszaka az iskolában

A közelmúltban tartották a népszerű Sportok éjszakáját a pécsi Cserepka János Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Baptista Sportiskola, Általános Iskola és Gimnáziumban. Idén hatodik alkalommal rendezték meg ezt az eseményt a gimnazista tanulóink és a tantestület számára, amelyet minden évben precíz szervezés és lázas készülődés előz meg.

Bama.hu

Forrás: Cserepka János Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Baptista Sportiskola, Általános Iskola és Gimnázium

Az iskola honlapja írta meg, hogy a találkozónak évről évre két kiemelt célja van: az egyik a tizenkét órán át tartó folyamatos sporttevékenység, a másik az önfeledt kikapcsolódás, amelynek során nem tanár és diák, hanem sporttárs, illetve csapattárs szerepekben mérkőznek meg egymással.

A legfontosabb szabály ezúttal is követte a tradíciót: este 19 órától reggel 7 óráig megszakítás nélkül zajlottak a sportversenyek. A korábbi évektől eltérően most minden középiskolás diák részese lehetett az éjszakai sporteseménynek. Aki nem versenyzőként, az szurkolóként élhette át az izgalmakat.  A versenyszámok jól szervezett menetrend szerint váltották egymást: kosárlabda, kézilabda, labdarúgás, röplabda és tollaslabda sportágakban mutatták meg a tanulók, hogy ki az ügyesebb, gyorsabb vagy éppen taktikusabb. Éjfél után sporttörténeti vetélkedő és vicces öltözködőverseny rázta fel a hangulatot.

A reggeli eredményhirdetéskor a győztesnek járó hatalmas vándorserleget az idei évben első alkalommal a 9. évfolyam érdemelte ki egy meglehetősen kiélezett verseny eredményeképpen. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!