Hagyomány

2023.11.15. 18:30

Ünnepélyes keretek között köszöntik a 65 év felettieket

Czeczon Enikő

Illusztráció

Fotó: Chokniti-Studio

Megtartják a már hagyományosnak számító idősek napi rendezvényt Pécsváradon a Pécsváradi Művelődési Központ, Könyvtár és Múzeumban. Az Idősek Napja nevet viselő rendezvény időpontja november 17-e.
A város önkormányzata szeretettel meghív minden hatvanöt év feletti pécsváradi polgárt az ünnepi rendezvényre. Az Idősek napja program délután 4 órakor rajtol, és elsőként Pécsvárad polgármestere, Zádori János köszönti a megjelenteket. Ezt követően a legidősebb pécsváradi lakókat, illetve a jubileumi házassági évfordulójukat ünneplőket köszöntik. Mindezek után pedig kezdetét veszi a műsor, amelyet ünnepi vacsora követ majd.
A szervezők felhívják a figyelmet, hogy a rendezvényen való részvétel ingyenes, de a helyszín befogadóképessége véges, ezért kérik, hogy azok, akik részt kívánnak venni az eseményen, azok regisztráljanak a művelődési központ telefonos elérhetőségén keresztül, amely a következő: +36 72/465-123. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!