Erő és erény

2023.12.27. 15:00

Férfiakat hívnak különleges 90 napra

Különleges, csoportosan végezhető, 90 napos lelkigyakorlatra, az Exodus 90-re várja a férfiakat Pécsett a Pálos Lelki Központ.

Wald Kata

A tájékoztató szerint a január 1-jén kezdődő lelkigyakorlatot azoknak a keresztény felnőtt férfiaknak ajánlják, akikben él a vágy, hogy lelkük csendjében meghallják Isten szavát, és hűségesen kövessék Őt, hogy megerősödjenek a férfias erényekben, megtalálják istengyermeki és férfi identitásukat. 
Mindazokat várják, akik szeretnék, hogy lelki életükben rövid fellángolások helyett tartós változást tapasztaljanak meg, akik szeretnék megtapasztalni a testvéri férfiközösség erejét, és másokkal együtt járni a hit útját. A lelkigyakorlat azoknak szól, akik szívesen felajánlják életük három hónapját egy fontos, személyes célért, felejthetetlenné téve a következő húsvétot. – Egyedülálló fiatal férfiak vagy többgyermekes családapák – a lelkigyakorlat életállapottól függetlenül elvégezhető – olvasható a Pálos Lelki Központ felhívásában. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!